News

now browsing by category

 

Campionatul National de Ju Jitsu 2023

La sfârșitul acestei săptămâni Budo Seishin va participa la Campionatul Național de ju jitsu rezervat tuturor categoriilor de vârstă!
 
Lotul nostru, compus din 120 de sportivii, antrenori și arbitrii vă așteaptă să ii susțineți 💪
Evenimentul se va desfășura în perioada 17-19.02.2023 la Giurgiu.
Forța Budo Seishin! 💪

Senpai Daniel-San (1976-2021)

         Deși cred că este prea târziu și acest lucru ar fi trebuit făcut mult mai devreme când el era printre noi( ca Daniel -San să apară în pagina practicantului…), nu acum când el se antrenează cu îngerii (dar cred că este bucuros să vadă că ne gândim la el) … Cred că colegul nostru Senpai Dan este foarte fericit și mândru sa vadă că aici, în dojo, de pe trecătorul pământ inima noastră este alături de el… Cuvintele și tot ce simțim sunt greu de descris și cred cel mai important este să ne amintim ce am fi putut  “învăța” de la Senpai Dan:
       🙏Perseverența – fie că vorbim de prezența fizică la fiecare antrenament sau de modul în care lucra, el punea suflet și energie în tot ce executa. Dacă ne gândim numai că, indiferent ce orice sfat ar fi primit și în orice mod l-am fi invitat să ”renunțe” (acest lucru doar din cauza problemelor de sănătate pe care le avea), el cu aceeași pasiune și neobosită dorință era prezent la antrenament fiind membrul activ al clubului nostru din data de 02.06.1993.
        🙏Prietenia – el era primul care încerca să sprijine orice nou-venit în sală, să-l ajute să se integreze, să învețe cât mai mult.
        🙏 Implicarea – la orice solicitare, el era prezent mereu cu inima deschisă și căuta după puterea lui să ajute.
         Probabil fără sprijinul tatălui său, dl. Nicu, el nu ar fi putut să practice atâția ani Ju-jitsu. Îi mulțumim pentru sprijin și apreciem tot efortul lui. Ii dorim putere să accepte prezentul.
           Aș vrea să închei cu reflecția colegului nostru, Sensei Sorin:

                   “Offf Dănuț!
       Trec pe lângă noi și, uneori chiar prin noi, anumite existențe speciale sau chinuite. Ele vin jertfelnice, întrucâtva, vin să ne sporească nouă, astorlalți, modul de a înțelege marea taină a vieții. Ele vin ca un exemplu personal și devin lecții. Ne testează limitele de acceptare, de altruism, de omenie în definitiv.
       Eu acum vin cu un gând pios și de recunoștință pentru un OM lângă care am devenit un pic… un pic mai bun. Vin cu un gând de regret că nu am făcut mai mult din și așa foarte puținul pe care l-am  făcut. Să ai zbor lin Dănuț, prietene, și bunul Dumnezeu să-ți dea, de data asta, un loc mult mai liniștit, printre îngeri!”.

 

CAMPIONATUL EUROPEAN de ju jitsu, 26.10-28.10.2018, Bologna-Italia

În acest sfârșit de săptămână a avut loc Campionatul European de ju jitsu rezervat sportivilor U18 (15-17 ani) și U21 (18-20 ani)

La acest important eveniment sportiv, clubul nostru a inscris 12 atleți care au câștigat 5 medalii de aur, 2 medalii de argint și 3 medalii de broz.

La start s-au înscris 23 de țări cu un total de 618 sportivi. Datorită și rezultatelor sportivilor noștri România s-a clasat pe locul 2 pe națiuni cu 7 medalii de aur fiind devansată doar de echipa Rusiei, care a cucerit 10 medalii de aur!

Este pentru prima dată în istoria ju jitsu-lui când România reuște să se impună în clasamentul pe națiuni pe a doua treaptă a podiumului, sportivii noștri contribuind în mod covârșitor la această performanță.

Rezultatele au fost următoarele:

Andrei Vacariu, medalie de aur, fighting, -77 kg, U21
Clara Mărgărit și Ștefan Constantinescu, medalie de aur, duo demostrativ show mixt, U18 și locul V duo demostrativ clasic mixt, U18
Mohamed Ali și Abdulah Ali medalie de aur duo demonstrativ show masculin, U18 și medalie de bronz, duo demonstrativ clasic masculin, U18
Diana Stan și Clara Mărgărit, medalie de aur duo demonatrativ show feminin, U 18 și medalie de bronz duo demonstrativ clasic feminin, U 18
Gabriel Mihăilă, medalie de aur, fighting, -56 kg, U18
Ștefan Constantinescu și Gabriel Gheorghe, medalie de argint, duo demonstrativ show masculin, U18
Zaid Allaham și Ayse Esendemir, medalie de argint, duo demonstrativ show mixt, U18
Maria Iulian, medalie de bronz, ne waza, +70 kg, U18
Alături de echipa a luptat și Teodor Pop, care a avut o evoluție bună!

Staff-ul tehnic care a contribuit la aceste rezultate a fost format din: sensei Genoveva Dobre, sensei Doru D. Galan, sensei Ionuț Costin Dobre, sempai Andrei Vacariu, coordonat de hanshi Doru Galan.

Felicitări sportivilor pentru determinare și modul excepțional cum au luptat, mulțumiri părinților și Departamentului de ju jitsu din cadrul Federației Române de Arte Marțiale!


CUPA MONDIALĂ ȘI CAMPIONATUL BALCANIC

În perioada 21-23 septembrie 2018 s-a desfășurat in Atena, Grecia – Cupa Mondială rezervată cadeților, segmentului de vârsta 12-15 ani și Campionatul Balcanic, pentru celelalte categorii de vârstă, unde au participat 1179 de sportivi din 31 de țări.

Clubul nostru a participat la acest important eveniment cu 12 sportivi: 7 sportivi au participat la Cupa Mondială și 5 sportivi au participat la Campionatul Balcanic, cucerind 16 medalii. Sportivii au participat la toate cele 3 secțiuni de concurs: duo demonstrativ – clasic și show, fighting și ne waza. Și datorită sportivilor noștri România a reușit să cucerească locul 3 pe națiuni în clasamentul general pe țări.

După o pregătire temeinica și o evoluție de excepție sportivii au câștigat 4 medalii de aur, 1 medalie de argint și 5 medalii de bronz la Cupa Mondială, iar la Campionatul Balcanic: 4 medalii de argint și 2 medalii de bronz.

Rezultate Cupa Mondială

Medalii de AUR:
Alexia Bănățeanu și Bianca Stan, duo demonstrativ show feminin
Alexia Bănățeanu și Curtov Ștefan, duo demonstrativ clasic mixt
Roberta Nisipeanu și Mustafa Ali, duo demonstrativ show mixt
Radu Gălbinașu și Adalin Visteanu Demarco, duo demonstrativ show masculin

Medalii de ARGINT
Alexia Bănățeanu și Bianca Stan, duo demonstrativ clasic feminin

Medalii de BRONZ
Alexia Bănățeanu și Ștefan Curtov, duo demonstrativ show mixt
Roberta Nisipeanu și Mustafa Ali, duo demonstrativ clasic mixt
Radu Gălbinașu și Adalin Visteanu Demarco, duo demonstrativ clasic masculin
Bianca Stan, fighting, -63 kg
Roberta Nisipeanu, ne waza, -36 kg

Rezultate Campionat Balcanic

Medalii de ARGINT
Clara Mărgărit și Ștefan Constantinescu, duo demonstrativ clasic mixt
Clara Mărgărit și Ștefan Constantinescu, duo demonstrativ show mixt
Ștefan Constantinescu și Gabriel Gheorghe, duo demonstrativ show masculin
David Banică, fighting, -77 kg

Medalii de BRONZ
Ștefan Constantinescu și Gabriel Gheorghe, duo demonstrativ clasic masculin
Clara Mărgărit, fighting, -57 kg

Pop Teodor, locul V ne waza, -60 kg si locul 7 fighting, -60 kg

Delegația a fost condusă de sempai Andrei Vacariu

Mulțumiri staffului tehnic: hanshi Doru Galan, sensei Ionuț Costin Dobre, sensei Doru Galan, sensei Genoveva Dobre, sempai Andrei Vacariu, sempai Diana Buzoianu și sempai Adrian Mihalcea și nu în ultimul rând părinților care au susținut financiar deplasarea la acest concurs!

FELICITĂRI TUTUROR!

Cantonamentul de Ju Jitsu – Eforie Sud, 29.08-02.09.2018

Dorit și așteptat cu nerăbdare tradiționalul cantonament de vară al clubului Budo Seishin a reunit colegi mai vechi și mai noi care au trăit clipe de neuitat.

Deși programul a fost ultraîncărcat, cu cele 2 antrenamente tradiționale, programul de relaxare, în și în afara mării, multiple activități distractive, prin care toți participanții au căutat să-și autodepășească posibilitățile psiho fizice, străduindu-se să nu rateze nicio activitate, au dus la o activitate desfășurată în condiții excelente.

Din punct de vedere tehnic s-au urmărit câteva direcții de lucru, bine definite:

– pregătire psiho-fizico-tehnica pentru componenții loturilor naționale care ne vor reprezenta în acest an la Cupa Mondială rezervată celor sub 15 ani, Campionatul Balcanic și Campionatul European de Ju Jitsu rezervat aspiranților și juniorilor; – elemente de ju jitsu fundamental

– jocuri variate pentru dezvoltarea coordonării, îndemânării și spiritului de echipă, etc.

Că în fiecare an un număr destul de mare de părinți, ne-au onorat cu prezența lor pe întreaga perioadă de desfășurare a cantonamentului implicându-se activ în buna desfășurare a activităților planificate.

Dumnealor și celor de acasă le mulțumim în mod deosebit pentru abnegația cu care ne onorează în mod constant.

Făcând o analiză a modulului de desfășurare a cantonamentului per ansamblu, putem concluziona că obiectivul principal al stagiului a fost atins: îmbinarea utilului cu plăcutul, distracție la maxim, cultivarea spiritului prieteniei și imaginației, inclusiv prin intermediul concursului de castele de nisip, continuarea tradiției activităților clubului.

Cu gândul la viitoarele activități vă dorim sănătate și un an școlar de execepție.

Campioni naționali copii și cadeți 2018

Campioni naționali la copii și cadeți, 2018!

Felicitări tuturor! Mulțumiri celor care au făcut posibilă această performanță: sportivii, părinții și antrenorii!

Campioni am fost, campioni suntem, campioni vom fi ! BUDO SEISHIN!

 

Campioni naționali 2018

CAMPIONI NAȚIONALI LA ASPIRANȚI, JUNIORI ȘI SENIORI

Galerie foto

Multumim tuturor pentru determinare!

Este rezultatul intregii echipe! FELICITARI!

 

CAMPIONATUL NAȚIONAL ASPIRANȚI, JUNIORI ȘI SENIORI 2018

În perioada 11-13 mai 2018 la Sala Polivalentă din București, clubul nostru va participa la ediția 2018 a Campionatului Național. Principalul obiectiv este de a ne păstra titlul de “Campioni Naționali” la acest segment de vârstă.
Lotul clubului este format din 32 de sportivi care participă la toate cele 3 secțiuni de concurs: duo demonstrativ (clasic și show), fighting și ne waza.
În fața publicului vor evolua campionii mondiali și europeni Abdulah Ali și Mohamed Ali, vicecampionii europeni Clara Mărgărit și Ștefan Constantinescu, vicecampionul european Andrei Vacariu, medaliați cu bronz la mondiale, coordonați de antrenorii clubului sensei Doru Galan, sensei Ionuț Dobre și sensei Genoveva Dobre.
Printre medaliații internaționali se mai numără și Diana Buzoianu, Adrian Mihalcea, Diana Stan, David Banică, Cătălina Brandibur.
Alături de ceilați componenți ai lotului nostru, sub îndrumarea Hanshi Doru Galan, vă așteptăm la Campionatul Național de JU JITSU.
 

Paris Open

Ne face o deosebită plăcere să anunțăm că Sensei Ionuț Dobre va participa ca arbitru oficial din partea Federației Române de Arte Marțiale, departamentul ju-jitsu, nivel internațional Continental B, la probele de duo demonstartiv, duo show și fighting ce au loc în cadrul Paris Open Grand Slam in Ju Jitsu în perioada 28 – 29/04/2018.

 

Îi urăm mult succes!

Facebook event aici

Imnul Budo Seishin

Deoarece campionatele naționale se apropie, revenim cu imnul clubului nostru!

I.

Noi aici suntem prezenţi,

Vă rugăm să fiţi atenţi,

Locu – ntâi îl atacăm   

Aur orişiunde luăm.

II.

Budo – Seishin când apare,

Toată lumea – i în picioare

Disciplină şi onoare !

Strigă toţi cu exaltare.

Refren: 

PRECUM GRANITUL CEL MAI TARE

SUNTEM AICI ŞI IAR VENIM,

TROFEE, CUPE ŞI MEDALII

LE IAU DOAR CEI DIN B U D O – S E I S H I N.

III. 
La podea prea mult n-am stat

Până ce ne-am ridicat

Forţele  ni le-am unit,

Idealul s-a  împlinit!   

IV.

Tehnici noi am învăţat

Pe-adversari i-am speriat,

Cu un KI-AI  şi-o proiectare

SUNTEM CLUBUL CEL MAI TARE !

Refren:

PRECUM GRANITUL CEL MAI TARE

SUNTEM AICI ŞI IAR VENIM,

TROFEE CUPE ŞI MEDALII

LE IAU DOAR CEI DIN    B U D O – S E I S H I N

     

Concepţie: MEMBRII CLUBULUI BUDO – SEISHIN

© 2018: Clubul de Arte Marţiale Budo Seishin, All Rights Reserved | Innovation Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress