CAMPIONATUL NAȚIONAL ASPIRANȚI, JUNIORI ȘI SENIORI 2018

În perioada 11-13 mai 2018 la Sala Polivalentă din București, clubul nostru va participa la ediția 2018 a Campionatului Național. Principalul obiectiv este de a ne păstra titlul de “Campioni Naționali” la acest segment de vârstă.
Lotul clubului este format din 32 de sportivi care participă la toate cele 3 secțiuni de concurs: duo demonstrativ (clasic și show), fighting și ne waza.
În fața publicului vor evolua campionii mondiali și europeni Abdulah Ali și Mohamed Ali, vicecampionii europeni Clara Mărgărit și Ștefan Constantinescu, vicecampionul european Andrei Vacariu, medaliați cu bronz la mondiale, coordonați de antrenorii clubului sensei Doru Galan, sensei Ionuț Dobre și sensei Genoveva Dobre.
Printre medaliații internaționali se mai numără și Diana Buzoianu, Adrian Mihalcea, Diana Stan, David Banică, Cătălina Brandibur.
Alături de ceilați componenți ai lotului nostru, sub îndrumarea Hanshi Doru Galan, vă așteptăm la Campionatul Național de JU JITSU.
 



© 2018: Clubul de Arte Marţiale Budo Seishin, All Rights Reserved | Innovation Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress