CAMPIONATUL EUROPEAN de ju jitsu, 26.10-28.10.2018, Bologna-Italia

În acest sfârșit de săptămână a avut loc Campionatul European de ju jitsu rezervat sportivilor U18 (15-17 ani) și U21 (18-20 ani)

La acest important eveniment sportiv, clubul nostru a inscris 12 atleți care au câștigat 5 medalii de aur, 2 medalii de argint și 3 medalii de broz.

La start s-au înscris 23 de țări cu un total de 618 sportivi. Datorită și rezultatelor sportivilor noștri România s-a clasat pe locul 2 pe națiuni cu 7 medalii de aur fiind devansată doar de echipa Rusiei, care a cucerit 10 medalii de aur!

Este pentru prima dată în istoria ju jitsu-lui când România reuște să se impună în clasamentul pe națiuni pe a doua treaptă a podiumului, sportivii noștri contribuind în mod covârșitor la această performanță.

Rezultatele au fost următoarele:

Andrei Vacariu, medalie de aur, fighting, -77 kg, U21
Clara Mărgărit și Ștefan Constantinescu, medalie de aur, duo demostrativ show mixt, U18 și locul V duo demostrativ clasic mixt, U18
Mohamed Ali și Abdulah Ali medalie de aur duo demonstrativ show masculin, U18 și medalie de bronz, duo demonstrativ clasic masculin, U18
Diana Stan și Clara Mărgărit, medalie de aur duo demonatrativ show feminin, U 18 și medalie de bronz duo demonstrativ clasic feminin, U 18
Gabriel Mihăilă, medalie de aur, fighting, -56 kg, U18
Ștefan Constantinescu și Gabriel Gheorghe, medalie de argint, duo demonstrativ show masculin, U18
Zaid Allaham și Ayse Esendemir, medalie de argint, duo demonstrativ show mixt, U18
Maria Iulian, medalie de bronz, ne waza, +70 kg, U18
Alături de echipa a luptat și Teodor Pop, care a avut o evoluție bună!

Staff-ul tehnic care a contribuit la aceste rezultate a fost format din: sensei Genoveva Dobre, sensei Doru D. Galan, sensei Ionuț Costin Dobre, sempai Andrei Vacariu, coordonat de hanshi Doru Galan.

Felicitări sportivilor pentru determinare și modul excepțional cum au luptat, mulțumiri părinților și Departamentului de ju jitsu din cadrul Federației Române de Arte Marțiale!
© 2018: Clubul de Arte Marţiale Budo Seishin, All Rights Reserved | Innovation Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress