Senpai Daniel-San (1976-2021)

         Deși cred că este prea târziu și acest lucru ar fi trebuit făcut mult mai devreme când el era printre noi( ca Daniel -San să apară în pagina practicantului…), nu acum când el se antrenează cu îngerii (dar cred că este bucuros să vadă că ne gândim la el) … Cred că colegul nostru Senpai Dan este foarte fericit și mândru sa vadă că aici, în dojo, de pe trecătorul pământ inima noastră este alături de el… Cuvintele și tot ce simțim sunt greu de descris și cred cel mai important este să ne amintim ce am fi putut  “învăța” de la Senpai Dan:
       🙏Perseverența – fie că vorbim de prezența fizică la fiecare antrenament sau de modul în care lucra, el punea suflet și energie în tot ce executa. Dacă ne gândim numai că, indiferent ce orice sfat ar fi primit și în orice mod l-am fi invitat să ”renunțe” (acest lucru doar din cauza problemelor de sănătate pe care le avea), el cu aceeași pasiune și neobosită dorință era prezent la antrenament fiind membrul activ al clubului nostru din data de 02.06.1993.
        🙏Prietenia – el era primul care încerca să sprijine orice nou-venit în sală, să-l ajute să se integreze, să învețe cât mai mult.
        🙏 Implicarea – la orice solicitare, el era prezent mereu cu inima deschisă și căuta după puterea lui să ajute.
         Probabil fără sprijinul tatălui său, dl. Nicu, el nu ar fi putut să practice atâția ani Ju-jitsu. Îi mulțumim pentru sprijin și apreciem tot efortul lui. Ii dorim putere să accepte prezentul.
           Aș vrea să închei cu reflecția colegului nostru, Sensei Sorin:

                   “Offf Dănuț!
       Trec pe lângă noi și, uneori chiar prin noi, anumite existențe speciale sau chinuite. Ele vin jertfelnice, întrucâtva, vin să ne sporească nouă, astorlalți, modul de a înțelege marea taină a vieții. Ele vin ca un exemplu personal și devin lecții. Ne testează limitele de acceptare, de altruism, de omenie în definitiv.
       Eu acum vin cu un gând pios și de recunoștință pentru un OM lângă care am devenit un pic… un pic mai bun. Vin cu un gând de regret că nu am făcut mai mult din și așa foarte puținul pe care l-am  făcut. Să ai zbor lin Dănuț, prietene, și bunul Dumnezeu să-ți dea, de data asta, un loc mult mai liniștit, printre îngeri!”.

 

© 2018: Clubul de Arte Marţiale Budo Seishin, All Rights Reserved | Innovation Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress