Mulţumiri

Dintodeauna, omenirea s-a confruntat cu o dilemă: Ce a fost mai întâi: Oul sau găina?
Oameni obişnuiţi sau şcoliţi, filozofi sau profani nu au reuşit – încă – să dea un răspuns plauzibil. Probabil vom mai avea de aşteptat. Nicio problemă!
Noi avem deja un răspuns: la început au fost PĂRINŢII!
Când am pus temelia clubului SHINSEISHIN, actualul BUDO SEISHIN, această problemă era pentru noi în imponderabilitate.
Tot Doamne-Doamne săracul ne-a binecuvântat, pe lângă copii/tinerii practicanţi şi cu părinţi ai acestora DE EXCEPŢIE.
Avem aşa de multe exemple demonstrabile, încât ne este greu să începem cu cineva. Şi aceasta nu pentru că unul sau altul s-ar simţi lezat că nu este primul evidenţiat în această pagină, ci pentru că în urma unei discuţii la un pahar amical… de vorbă, fiecare afirmă că de fapt n-a „făcut mare lucru”!
Ei bine, dat fiind acest fapt, ne vom lua libertatea ca începând de luna următoare, să evidenţiem noi pe cine vom considera că merită atenţia cititorului.
Pentru acest (prim) pas pe această pagină, ne vom limita doar la afişarea unor poze cu părinţii copiilor din cadrul clubului nostru. Poate că nu o să vă spună mare lucru, dar în viitorul apropiat vom detaila concis faptele care ne îndreptăţesc să-i catalogăm pe aceşti parinţi OAMENI!
Vă dorim să aveţi un an plin de împliniri, să mergeţi cu SĂNĂTATEA numai pe „FULL” şi să trăim împreună cât mai multe momente de excepţie.
Cu mulţumiri că ne sunteţi alături, Club BUDO SEISHIN



© 2018: Clubul de Arte Marţiale Budo Seishin, All Rights Reserved | Innovation Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress